Overzicht concertagenda

Jubileumconcert Vox Clara | zondag 25 juni, 15.30 uur

Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara bestaat 20 jaar! Het jubileumconcert met als thema Schoonheid en Troost vindt plaats op zondag 25 juni a.s. om 15.30 uur in de Dorpskerk van Voorschoten. Met muziek die schoonheid en troost biedt en ons begeleidt door het leven. Van het Duitse romantische lied (o.a. Brahms) tot Scandinavische volksmuziek. Van de ontroerende klanken van de hedendaagse Noorse componist Ola Gjeilo tot het Jiddische lied vol levenswijsheid. Van de wereldmuziek van Karl Jenkins (Adiemus) tot het Franse en Engelse lied. Muziek door tijd en ruimte heen, die steeds weer weet te inspireren of te ontroeren.

Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara bestaat uit circa 18 vrouwen en staat al vanaf het begin onder de professionele en enthousiaste leiding van dirigente Maria Rosenmöller. Vox Clara betekent ‘heldere stem’ en heeft een geheel eigen klankkleur. Hoge kwaliteit, muzikaliteit en zangplezier gaan hierin harmonieus samen. We worden bij het concert begeleid door onze vaste en trouwe pianist Maciej Wierzcholowski. De toegangsprijs is 17,50 euro (koffie, thee of vruchtensap inbegrepen). Kinderen t/m 18 jaar zijn gratis. Na afloop kan met een drankje in de hand nagepraat worden. De kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de prijs. En dan is er ook nieuws. Vox Clara gaat vanaf de zomer door als gemengd kamerkoor, zodat het koor een breder repertoire aan prachtige muziek kan vertolken. Ook dan blijft er volop ruimte voor de klank van vrouwenstemmen. Hou ons in de gaten via deze website.

Reünie voor leden, ereleden en oud-leden van Vox Clara

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Vox Clara organiseren we een reünie voor oud-leden van Vox Clara. Deze vindt plaats na afloop van het jubileumconcert (inclusief de nazit met het publiek). Er staat dan een heerlijk buffet voor ons klaar. Samen halen we herinneringen op aan 20 jaar Vox Clara. Alle huidige koorleden, ereleden en oud-leden kunnen zich hiervoor online aanmelden via deze link (ook bijzonderheden met betrekking tot dieet/allergieën). Er is een gereduceerd tarief voor het bijwonen van het concert.

Aanvang: 15.30 uur

Toegang:

Normaal ticket € 17,50, kinderen tot 18 jaar: gratis

Oud-leden: € 27,50 voor concert en diner na afloop

Ere-leden: € 22,50 voor concert en diner na afloop

Boek hier je tickets
Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele concertaanbod en de laatste nieuwtjes lezen over (de dames van) VOX Clara? Bekijk dan eens onze Facebook pagina.